Yoga Vakantie van 22-24 augustus 2018

Yoga Zomer Vakantie met hartverwarmende yoga en meditatie, strandwandelingen en heerlijk vegetarisch eten. Pure ontspanning, frisse energie op doen en volop genieten van yoga, het mooie eiland Terschelling, het strand en de zomer. De yogavakantie om intens te genieten van een zomerse yogasfeer aan zee.

Accommodatie

Het verblijf is in de Volkshogeschool TerschellingEen uniek gelegen en sfeervolle accommodatie in de bossen en duinen van Terschelling Hoorn. Het mooie gebouw De Brêge (= de Brug) is rondom een duin gebouwd. Er zijn 11 ruime tweepersoonskamers. Alle kamers zijn voorzien van een eigen douche en toilet. Elke kamer heeft een tuindeur die rechtstreeks uitkomt op het bos. In dit gebouw bevindt zich een ronde lichte yogaruimte met daarom heen een groot zonneterras. De heerlijke vegetarische maaltijden zijn in het sfeervolle restaurant gedeelte en het gebouw heeft een eigen loungeruimte.

Locatie

Deze mooie accommodatie is gelegen temidden van een uniek bos- en duinlandschap te Terschelling-Hoorn en gelegen op een fietsafstand van circa een half uur vanaf de veerdienst en op ca. 5 minuten fietsen van het Noordzeestrand. Het gebied grenst aan de Boschplaat, een Europees natuurreservaat van twaalf kilometer lang tot aan het oostelijke eindpunt van Terschelling.

Programma

Dit unieke arrangement begint vanaf 17.30 uur en eindigt om ca. 15.00 uur. Op de aankomstdag is er vanaf ca. 17.30 uur ontvangst en aansluitend om 18.00 uur diner en yoga. Voor het programma klik hier.

De yoga wordt gegeven door Peter van der Burg van Yogaterschelling tezamen met een yoga gastdocent(e). Het weekend om volop te genieten en de ruimte om te kiezen. Zo is er de gelegenheid om diverse vormen van yoga te doen variërend van dynamische tot meer meditatieve yoga en kan je bovendien deelnemen aan een workshop yogamassage. Ook is er volop de vrijheid om aan een onderdeel van het programma deel te nemen of iets anders te doen.

Voor de liefhebber is er dagelijks om 7 uur (kundalini) yoga met meditatie en om 8 uur Hatha yoga (stijl: Anusara). Ontdek. ervaar en geniet. Na het ontbijt kan je meegaan naar het strand, een bos-strandwandeling maken of doen waar je zin in hebt. Om 16.30 uur is er een ontspannende yogasessie. Na het diner is er in de flow van de avond een speciaal avondprogramma met bijvoorbeeld yoga(massage), een yogaworkshop of meditatie op het strand.

De Yoga

Met yoga aan zee, op het strand, in een duinpan of in een mooie lichte yogazaal. Yoga voor algehele ontspanning, vitaliteit, conditie, balans, meditatie, transformatie en om intens van te genieten. Peter van der Burg, internationaal gecertificeerd yogadocent begeleidt tezamen met een yoga gastdocent(e) met veel plezier yogaweekenden. Hij heeft diverse opleidingen tot yogadocent voltooid en beoefent intensief diverse vormen van yoga zoals Hatha yoga, Kundalini yoga, Anusara yoga en Kriya yoga. Hij ziet yoga en meditatie als een manier om je te verbinden met je natuur, datgene wat je beweegt en daarvan intens te genieten. De yoga is toegankelijk voor een ieder met belangstelling voor bewust bewegen en ontspannen genieten. Er doen doen gemiddeld 16 deelnemers mee.

Datum, prijs en inclusief

Het Yoga Zomer Arrangement op Terschelling van 22 t/m 24 augustus 2017 (wo-vr), € 275 p.p. Het verblijf is op basis van een mooie en ruime tweepersoonskamer voorzien van een douche en wc. Veel deelnemers komen alleen en zij delen samen een tweepersoonskamer. Eenpersoonskamer op verzoek en de eenpersoonskamertoeslag is € 20 per nacht.

Alle arrangementen van Yogaterschelling gaan zeker door en de fijne sfeer maakt het een unieke en warme belevenis! Kies voor 100% tevredenheid.


Het verblijf is inclusief:
- Twee overnachtingen in een mooie tweepersoonskamer voorzien van douche en wc.
- Deelname aan het volledige workshopprogramma.
- Twee keer ontbijt, lunch(pakket) en diner op vegetarische basis per dag.
- Onbeperkt Yogi tea, koffie, fruit en vruchtensap
- Beddengoed en handdoeken
- Gebruik van materiaal zoals yogamatjes en meditatiekussens
- Huurfiets en bagagevervoer op het eiland
- Toeristenbelasting
- Volledige begeleiding door YOGATERSCHELLING

Voor aanmelden klik hier en voor de pdf bijlage met alle informatie over dit arrangement klik hier. Zijn er vragen of even overleggen dan horen we het graag. We kijken er naar uit om er een fijn weekend van te maken!

Over Ons

YogaTerschelling biedt geheel verzorgde yogaweekenden op Terschelling en de Veluwe aan. Met verblijf in een sfeervolle (hotel)accommodatie, sportieve yoga, ontspannende wandelingen en heerlijk vegetarisch eten. Een inspirerend en ontspannen weekend voor balans en vitaliteit. Intens genieten van zon, zee, strand, yoga, meditatie, massage en wellness.

Contact

Yogaterschelling
Oosterend 17c
8897 HW Oosterend Terschelling

Telefoon: 06-19.419.538

info@yogaterschelling.nl
www.yogaterschelling.nl
www.yogafestival.info
www.yogafestival.eu

Rek.nr : (IBAN) NL63 INGB 0007 3377 12
KvK nr: 32085191
BTW nr: NL181764179B02

Contactformulier

Name:

Email:

Message: